Детайли за онлайн обучение на тема: „КРЪГОВАТА ИКОНОМИКА И ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ за РАЗВИТИЕ“

Заплащането на таксата за обучение може да се извърши по банков път, или на касата на БТПП на ул. Искър 9, гр. София. Банковата сметка на БТПП – Съвет по Кръгова икономика за извършване на превода е:

IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19
Банков код: UNCRBGSF
Обслужваща банка: Уникредит Булбанк АД
Адрес: Пл. Св. Неделя 7, София

*Моля в основанието за плащането да посочите: „онлайн обучение“ ИЛИ „Сертификат“ (при повторно явяване на тест).

След като създадете акаунт на сайта и изпратите заявка за включване в курса, очакваме от вас да направите плащане. След като потвърдим плащането в рамките на 3 работни дни ще получите достъп до курса.

* Можете да закупите онлайн обучението с отстъпка от 20% от посочената стандартна цена (822лв. с включено ДДС) до 30 Юни 2023г.

****За корпоративни клиенти, държавна администрация, общини, университети, училища и др. подобни структури е предвидено намаление от 20% при заявка за обучение на минимум 5 човека.

Личните данни, които събираме във връзка с настоящата заявка  са в ограничено количество и само тези които ни позволяват изпълнението й. Всеки е длъжен при тяхната промяна да ни уведоми незабавно, както и ние се задължаваме да ги отразим. Срокът, за който ще съхраним вашите лични данни е 5 години. Можете да получите допълнителна информация за вашите права и конкретните мерки за защита и политики, които прилагаме, на следния адрес: www.circularedu.com

Не можете да копирате съдържанието на тази страница